Hallo allemaal,

De server was daarnet heel even offline voor een kort onderhoud.
De server is 1.9.4 compatibel gemaakt en de anti cheat plugins zijn alweer bijgewerkt waardoor ik hoop dat er minder valse kicks zullen zijn.

Ook heb ik een nieuwe SkyWars plugin geïnstalleerd. Zoals sommigen misschien wel weten zal Mojang servers beginnen blokkeren die zich niet aan de EULA houden. Dit is wel serieus en valt niet te omzeilen.

Een server houdt zich niet aan de EULA als men een pay-to-win ‘systeem’ heeft, om een blokkering tegen te gaan zal ik dus de donator ranks moeten aanpassen. Zoals beschreven in de voorwaarden als je een rank koopt mag ik de ranks wijzigen, natuurlijk is dit niet ‘tof’ en probeer ik andere toffe features in de plaats te geven, misschien wel meer 😉
Ik probeer zoveel mogelijk toffe dingen in de plaats te steken zoals nu bij SkyWars, je kunt als Iron rank en hoger stemmen voor het weer tijdens het spel, als Gold en hoger kun je stemmen voor het daglicht, Diamond en hoger kan stemmen voor de OP chests en Emerald en hoger kan stemmen voor de jumpboost.

Het is nu ook voor iedereen mogelijk ingame maps te spectaten.
Je kunt betere kits kopen met de punten die je verdient bij het vermoorden van iemand(+2) en bij het winnen van een game (+10) maar je verliest een punt als je gekillt wordt 😀

Veel plezier met de nieuwe plugin!