Hallo allemaal!

 

Zoals iedereen weet komt er een nieuwe Kingdom, dΓ© SmessieCraft Kingdom 2.0!

De plugin zal verbeterd worden, het concept zal een eigen twist krijgen en de server zal op MC 1.9 draaien.

Naar aanleiding van de nieuwe Kingdom wereld die misschien binnenkort of die misschien toch nog enige tijd kan wegblijven wil ik jullie alvast zelf laten beslissen met wie je in een kingdom wenst te zitten.

Je doet dit simpel door op DIT bericht te reageren en de Minecraft ingame namen te plaatsen inclusief jezelf met wie je graag in een Kingdom wenst te zitten. Uiteraard moet dit vooraf afgesproken worden zodat deze wens wederzijds is.

Kans op een eigen kingdom kan vanaf 4 personen maar omdat we niet iedereen een eigen Kingdom kunnen geven zullen de groepen met meer leden voorrang krijgen, een grote groep is dus de boodschap.

Eens geplaatst zullen we in de gaten houden of je wel genoeg online bent en wie van jouw groepje het actiefste is op SmessieCraft (omdat sommigen het nogal nutteloos vinden nu nog in kingdom te spelen mag je ook actief zijn op een andere deelserver). Als er beslist wordt dat je een eigen kingdom krijgt met je groep dan wordt 1 iemand van de actiefste leden als koning aangesteld.

Je mag ook een voorkeur doen voor het biome waarin je wilt dat je Kingdom zich bevindt. Dit kan door een top 3 te geven (1=meeste voorkeur) maar natuurlijk kunnen we niet iedereen zijn voorkeur Β geven. Er kan dus GEEN naam worden opgegeven!

Kritiek tegen de reset hoort hier niet thuis, het is definitief beslist en we werken aan een nog betere Kingdom voor iedereen! De nieuwe Kingdom kan nog even duren maar hierbij kunnen jullie toch al wat verder verlangen naar de nieuwe Kingdom 2.0 πŸ™‚